top of page

Kestävyyttä ja vastuullisuutta rakentamisen ytimessä

ISO 14001 ympäristölaatujärjestelmä nyt käytössämme


Tiedämme, että maailma ympärillämme muuttuu nopeammin kuin koskaan. Rakennusala ei ole poikkeus. Siksi olemme innoissamme ilmoittaessamme, että olemme ottaneet käyttöön ISO 14001 -standardin mukaisen ympäristölaatujärjestelmän osaksi liiketoimintaamme tavoitteena saada sertifikaatti. Tämä on tärkeä askel kohti kestävämpää ja vastuullisempaa rakentamista, ja haluamme jakaa tämän tärkeän päätöksen kanssanne.Ympäristövastuun tärkeys rakennusalalla

Rakennusala voi vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Materiaalien valmistus, rakentaminen, ja jätteiden käsittely ovat toimintoja, jotka voivat aiheuttaa merkittäviä ympäristövaikutuksia. Ymmärrämme tämän vastuun, ja siksi olemme sitoutuneet vähentämään ympäristövaikutuksiamme ja toimimaan kestävämmin.Mikä on ISO 14001 -sertifikaatti?

ISO 14001 on kansainvälisesti tunnustettu standardi ympäristöjohtamisjärjestelmille. Sertifikaatti edellyttää organisaatiolta sitoutumista ympäristönsuojeluun, lainsäädännön noudattamiseen ja jatkuvaa parantamista ympäristösuorituksessa. Se tarjoaa puitteet ympäristövastuun integroimiseksi osaksi liiketoiminnan päätöksentekoa.


Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Käytännössä tämä tarkoittaa, että olemme sitoutuneet:

  1. Ympäristövaikutusten hallintaan: Seuraamme ja arvioimme tarkasti toimintaamme ja hankkeitamme, jotta voimme vähentää ympäristövaikutuksiamme.

  2. Resurssien tehokkaaseen käyttöön: Pyrimme minimoimaan materiaalien hukkaa ja käytämme resursseja mahdollisimman tehokkaasti.

  3. Jätteiden vähentämiseen ja kierrätykseen: Olemme sitoutuneet vähentämään jätteitä ja edistämään kierrätystä kaikilla rakennuskohteillamme.

  4. Yhteistyöhön sidosryhmien kanssa: Kuuntelemme asiakkaitamme, viranomaisia ja ympäröivää yhteisöä ymmärtääksemme paremmin heidän odotuksensa ja tarpeensa.


Miksi tämä on tärkeää sinulle?

Kun valitset meidät kumppaniksesi rakennusprojekteihin, valitset kumppanin, joka välittää ympäristöstä ja yhteisöstään. ISO 14001 standardin mukainen ympäristölaatujärjestelmä ei ole vain paperilla oleva sitoumus, vaan se ohjaa toimintaamme päivittäin. Se takaa, että projektit toteutetaan kestävällä tavalla, ja että voit luottaa meihin ympäristövastuullisena kumppanina.


Yhteenveto

Ympäristövastuu ei ole meille vain sana, vaan se on osa identiteettiämme ja toimintaamme. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa sitoutumisestamme kestävään rakentamiseen. Yhdessä voimme tehdä maailmasta paremman paikan, yksi rakennusprojekti kerrallaan.


Kiitos, kun olette osa tätä matkaa kanssamme.


Ympäristövastaavan tärkeässä roolissa - Nina Kokkonen


25 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page